Hoe sluit je je aan?

Hoe sluit je je aan?

Het aansluiten bij Podomedics doorloopt verschillende stappen.

Interesse

Als je interesse is gewekt neem dan gerust contact met ons op voor eventuele vragen of meer uitleg, per email gildo@podomedics.nl of per telefoon op 0570-609831. Naar aanleiding van dit gesprek kan er dan een vrijblijvende afspraak gemaakt worden op je eigen praktijk voor een nadere kennismaking.

Praktijkbezoek

Tijdens het vrijblijvende praktijkbezoek kunnen we samen meer in detail treden in termen van convenant, projecten, verwachtingen, vragen en wensen. We zijn hier volledig open in. We bespreken tijdens dit bezoek ook graag samen je meest recente visitatieverslag. We hechten namelijk grote waarde aan kwalitatieve zorg en hoe we hier samen meer invulling en richting aan kunnen geven. Dit praktijkbezoek geeft ons beide voldoende informatie om een “match”  te vormen. Tenslotte koppelen we dit terug aan de Podomedics Adviescommissie voor een toetredingsakkoord vanuit de Podomedics partners als geheel.

Welkom

Als je beslist om “Partner van Podomedics” te worden, wordt er van alles in gang gezet. Allereerst ontvang je een welkomspakket met resultaten uit alle uitgevoerde projecten, producten, overzichten en drukwerk. Je wordt opgenomen in alle communicatie en op de Podomedics website als partner en partner locatie. Daarnaast krijg je toegang tot het beveiligde deel van onze website waar je alles vindt over projecten, partner contact data, etc.

Implementatie

We bezoeken nogmaals je praktijk om wederom samen, nu in detail, door alle opgeleverde projecten en diensten te lopen. Hierbij kun je aangeven wat je interessant vindt om te implementeren in je praktijk en in welke volgorde. We bespreken dan ook welke input we van je nodig hebben om dit dan effectief uit te rollen.

Voortgang

Als de basis is geïmplementeerd bouwen we samen verder. Bij groepsoverleggen en door middel van maandupdates wordt je op de hoogte gehouden van nieuwe projecten en andere nieuwe ontwikkelingen. Op deze wijze ben je steeds volledig op de hoogte en staan we samen sterk. Want samen staan we voor betere zorg.

Deel dit

SAMENWERKING PARTNERS

De samenwerking wordt vormgegeven door een gestructureerd periodiek groepsoverleg, gemeenschappelijk uitgevoerde en gefinancierde projecten, en een Podomedics dienstencentrum. Podomedics leden staan allen voor een uiterst deskundige podotherapeutische behandeling.

Meer weten
Hoe sluit je je aan?
Hoe sluit je je aan?