Podotherapeutische Vergoedingen 2019
Aanvullende Verzekeringen

Podotherapeutische Vergoedingen 2019

Dit overzicht met podotherapeutische vergoedingen 2019 op basis van de aanvullende verzekering is met grootst mogelijk zorgvuldigheid opgebouwd. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Neem bij onduidelijkheden altijd contact op met uw eigen zorgverzekeraar. Klik op de individuele verzekering om de vergoedingen 2018 te zien. Uw eigen risico in de zorg is niet van toepassing op behandelingen en vergoedingen binnen de aanvullende verzekeringen.

Podotherapeutische Vergoedingen  2019 - Basisverzekering Diabetes Mellitus Simm's 1-3

Podotherapeutische voetzorg, bestaande uit een jaarlijks gericht voetonderzoek, bij de diabetische voet is onderdeel van de basisverzekering wanneer er een verhoogd risico (simm's 1) aanwezig is op het ontstaan van wonden.

Podotherapeutische voetzorg, bestaande uit een jaarlijks gericht voetonderzoek / controles / instrumentele behandelingen, bij de diabetische voet is onderdeel van de basisverzekering wanneer er een hoog tot zeer hoog risico (simm's 2/3) aanwezig is op het ontstaan van wonden.

Top Verzekeraars 2019

We hebben voor u een top van verzekeraars samengesteld uitsluitend gebaseerd op hun gunstige vergoedingen van podotherapeutische verrichtingen en podotherapeutische hulpmiddelen.

Deel dit

SAMENWERKING PARTNERS

De samenwerking wordt vormgegeven door een gestructureerd periodiek groepsoverleg, gemeenschappelijk uitgevoerde en gefinancierde projecten, en een Podomedics dienstencentrum. Podomedics leden staan allen voor een uiterst deskundige podotherapeutische behandeling.

Meer weten
Podotherapeutische Vergoedingen 2019
Podotherapeutische Vergoedingen 2019