Verzekeringen 2024 Podotherapie

Verzekeringen 2024 Podotherapie

Op zoek naar een aanvullende zorgverzekering die Podotherapie vergoedt in 2023? Wij hebben op een rijtje gezet hoeveel de vergoeding per polis bedraagt en welke bijzonderheden er van toepassing zijn.

Lees verder

Unieke combi- of (bij)banen

Podomedics heeft met haar partners een uniek concept ontwikkeld. Vaak als je uitkijkt naar je eerste, of een volgende baan, maak je een afweging tussen de type praktijk, doelgroepen en specialisaties binnen de praktijk, reisafstand en je toekomstige collega’s. Soms zul je dan denken: “kon ik maar een beetje van dit en een beetje van dat…

Lees verder

Podoapp

Download gratis onze podomedics app. Klik hier voor de link. Flyers Door hier te klikken kunt u ook onze patiënten flyer inzien. Door hier te klikken kunt u onze verwijzers flyer inzien. Hierin veel informatie over de podotherapeut, de meest voorkomende voet- en houdingsklachten, oefeningen, zelfzorginstructies voor diabetespatienten, een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar en de contactgegevens van alle praktijklocaties. Ook…

Lees verder

Verzekeringen 2019 en Podotherapie

Vergoedingen: Op zoek naar een aanvullende zorgverzekering die Podotherapie vergoedt in 2019? Wij hebben op een rijtje gezet hoeveel de vergoeding per polis bedraagt en welke bijzonderheden er van toepassing zijn. Vergoedingen 2019.

Lees verder

SAMENWERKING PARTNERS

De samenwerking wordt vormgegeven door een gestructureerd periodiek groepsoverleg, gemeenschappelijk uitgevoerde en gefinancierde projecten, en een Podomedics dienstencentrum. Podomedics leden staan allen voor een uiterst deskundige podotherapeutische behandeling.

Meer weten
Verzekeringen 2019 en Podotherapie
Verzekeringen 2019 en Podotherapie