Partner van Podomedics

Partner van Podomedics

Podomedics – Samenwerkende Podotherapeuten

Samenwerking binnen de podotherapie wordt steeds evidenter. In 2009 hebben enkele collega’s dit reeds voorzien en we kennen sindsdien een  groeiend partnernetwerk: Podomedics. Niet zomaar partners, maar partners met een passie voor het vak, met kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn een landelijke netwerkorganisatie, die tot doel heeft met en voor haar partners verdere professionalisering toegankelijk en makkelijk uitvoerbaar te maken. Hierbij blijf je geheel jezelf en autonoom.

Netwerk

Het netwerk draait als het ware op de achtergrond op volle toeren mee. Dit alles om onderscheidend vermogen en sterk toegevoegde waarde te bieden aan onze partners en diens patiënten, verwijzers en collega (para)medici. Lees hieronder meer over dit bijzondere samenwerkingsverband. Samen staan we voor betere zorg.

Partner worden?

Wie zijn al partners?

Op dit moment zijn er 16 partners aangesloten. Klik hier voor de volledige lijst.

 

 

 

Deel dit

SAMENWERKING PARTNERS

De samenwerking wordt vormgegeven door een gestructureerd periodiek groepsoverleg, gemeenschappelijk uitgevoerde en gefinancierde projecten, en een Podomedics dienstencentrum. Podomedics leden staan allen voor een uiterst deskundige podotherapeutische behandeling.

Meer weten
Partner van Podomedics
Partner van Podomedics