Professionals ten voeten uit

Vestigingen

Podotherapeuten

  

Je loopt ermee, je staat erop, ze zorgen voor je evenwicht. Toch ziet bijna niemand ze staan: voeten. Pas als mensen voetklachten hebben, zijn ze zich bewust van het feit, dat deze ‘onderdanen’ een belangrijke functie vervullen in het dagelijks leven. Dat laatste is precies de reden waarom er podotherapeuten zijn. De voet- en houdingsspecialisten bij uitstek.

  

Iedereen heeft weleens last van zijn voeten, maar wanneer moet u er iets aan laten doen? Dat is voor veel mensen de grote vraag. Als u merkt dat de klacht niet vanzelf over gaat of minder wordt, dan moet u ermee naar de huisarts of specialist. Ook kunt u direct contact opnemen met een podotherapeut. U heeft hiervoor geen verwijzing nodig.

     

Podotherapeuten hebben een volwaardige 4-jarige HBO opleiding gevolgd, en zijn daarmee de hoogst opgeleide paramedici gespecialiseerd in voet- en houdingsproblematiek. De Podotherapie is daarbij ook nog het enige wettelijk erkende paramedisch beroep dat voet- en houdingsklachten behandelt. U bent dus in vertrouwde handen bij uw podotherapeut.  

Tell a friend